Čas dogajanja:
Pričetek: (približno take ure bodo objavlene končne teme)
Konec: (polnoč torej)
Koda programa izbiranja tem:
- Mashup
- Dan, ko sem se naučil čarati / Dan, ko sem postal superheroj
- Top-down
- Mini RTS (Real-time strategy)
- Vrtnarjenje
- Prosto grajenje oz. razvoj
- Post apocalyptic
-
- RPG brez nasilja
- Simulation
- Photo realistic
-
Kako bo tekmovanje potekalo?
Za začetek je vsakemu, ki bo sodeloval, dovoljeno objaviti 3 teme (kar tukaj v tej temi), na katere bi rad izdeloval igro. Vse teme bodo naštete v tem postu. Nato bom v ponedeljek 11. random izžrebal 2 teme, katere bodo potem objavlene tukaj in jam se bo pričel. Kar se tiče predlaganja tem -> go wild. Tema je lahko tudi več besed, vendar poskusite, da ne boste preveč omejili področje. V času jam-a je zaželjeno, da kreirate temo v kategoriji "Projekti" in nas tam obveščate o trenutnem stanju igre itd. Praviloma bi naj bil končni build igre naložen (link v temi od igre) do konca jam-a (torej polnoč) vendar ne bomo prestrogi

Še neka pravila:
- Igra je lahko izdelana s katerikolim jezikom in orodjem. Torej vse od programskih jezikov s knižicami do namenskih orodij kot je GameMaker ipd.
- Uporabite lahko že vnaprej pripravljeno ogrodje igre, source code, itd. Seveda je zaželjeno, da čim več naredite v času jam-a.
- Slike, zvoke in glasbo lahko tudi pridobite drugod saj nismo vsi za vse

- Sodelovanje je dovoljeno.
- Interpretacija tem je odvisna od posameznika, tako da je lepo če malo opišete kako ste si igro zamislili.
- Igra mora biti bazirana na obeh temah.
In to je to. Upam, da razumete kaj sem spisal, in da vas moja štajerščina ni preveč zmedla