Projekti odprti za testiranje

Obvestila, novice, dogodki, vaši komentarji in odzivi.

Projekti odprti za testiranje

OdgovorNapisal/-a delfy » Pe Jan 23, 2004 9:15 pm

Torej, projekte sem odprl za testiranje.

Zdaj pa testirajte vse mogoče stvari in poročajte o bugih.

Delovalo naj bi vse razen Beta testiranj.
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a Napsy » Pe Jan 23, 2004 9:47 pm

Vav. Zelo pohvalno! :shock:
Napsy
inštruktor
inštruktor
 
Prispevkov: 258
Pridružen: Če Jan 09, 2003 10:37 pm
Kraj: Letuš

OdgovorNapisal/-a Napsy » Pe Jan 23, 2004 9:55 pm

Če projekt vsebuje več kot 4 screenshote, se začne razdalja med napisim za opis, zvrst pa webpage širiti.
Napsy
inštruktor
inštruktor
 
Prispevkov: 258
Pridružen: Če Jan 09, 2003 10:37 pm
Kraj: Letuš

OdgovorNapisal/-a Kavan » Pe Jan 23, 2004 10:19 pm

Potrebujemo vsaj še skupino 'Ostali' za ostale projekte ki drugam ne pašejo.
Kavan
inštruktor
inštruktor
 
Prispevkov: 314
Pridružen: Pe Jan 10, 2003 12:57 pm
Kraj: Los Angeles

OdgovorNapisal/-a delfy » Pe Jan 23, 2004 10:35 pm

skupine niso problem, tist se lahko enostavno doda

Tudi tist problem s screeni se že popravlja - nekje sredi noči, ko pridem domov, bo pa gorih.
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a Rhuantavan » Pe Jan 23, 2004 11:54 pm

Še nekaj nerodnosti je ampak bravo delfy :)
Uporabniški avatar
Rhuantavan
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 632
Pridružen: So Okt 26, 2002 2:16 pm
Kraj: Renče, Slovenia

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » So Jan 24, 2004 12:14 am

Bravo delfy....dela ql...samo meni ni jasno kje jaz vidim screenshote?!?!?!
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a Kavan » So Jan 24, 2004 2:20 am

Screenshote vidiš če klikneš na naslov projekta in se ti pokažejo dodatne informacije.
Kavan
inštruktor
inštruktor
 
Prispevkov: 314
Pridružen: Pe Jan 10, 2003 12:57 pm
Kraj: Los Angeles

OdgovorNapisal/-a delfy » So Jan 24, 2004 3:21 am

zdajle sem popeglu neki hroščev, ostalo pa jih najdite, pa jih bomo speglal. 8)
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a maverick » So Jan 24, 2004 1:23 pm

Bravo! :wink:
Uporabniški avatar
maverick
SGD Moderator
SGD Moderator
 
Prispevkov: 1050
Pridružen: Sr Sep 10, 2003 7:44 pm
Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » So Jan 24, 2004 1:41 pm

Kolkor koli se trudim ne vidim screenshotov...kliknem na igre...pa ne vidim nobene slike...potem nekatere igre majo tisto Vsi screenshoti ... kliknem to pa se mi odpre prazna stran... Torej še enkrat: Kak jaz vidim screenshote?
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a delfy » So Jan 24, 2004 1:43 pm

nekje piše tudi tole:

Projekt nima screenshotov!

Torej...
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » So Jan 24, 2004 1:58 pm

to vem....tam niti nisem pričakoval screenshote....samo tam kjer pa to ne piše jih tudi ne vidim...
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a delfy » So Jan 24, 2004 2:00 pm

aja, počakaj, da se naložijo, ker nima narejeno (še) da sproti dela tumbe. To še pride. Naložit more celotno sliko.

Mal počakaj, pa boš vidu.
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » So Jan 24, 2004 2:06 pm

jaz sem malo brskal po kodi pa nikjer nisem našel nobenega img taga...

Pa čakal sem tudi, pa nič nisem dočakal...
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a delfy » So Jan 24, 2004 2:08 pm

potem pa povej, kater projekt gledaš???
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » So Jan 24, 2004 2:10 pm

gledam svojega, pa gledam un testni projekt od napsyja...

pa ko se mi odpre uno prazno okno mi takoj napiše done...v sourceu pa so samo neki a hrefi...
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a maverick » So Jan 24, 2004 2:12 pm

Hmm, meni vse dela OK, samo pri dodajanju projektov sem nekaj gledal, pa ne vem kje se dodajo screenshooti. :oops:
Uporabniški avatar
maverick
SGD Moderator
SGD Moderator
 
Prispevkov: 1050
Pridružen: Sr Sep 10, 2003 7:44 pm
Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a Napsy » So Jan 24, 2004 2:21 pm

Men se prikažejo vsi screenshoti.
Acid Cool: Ker browser pa uporablaš?
Napsy
inštruktor
inštruktor
 
Prispevkov: 258
Pridružen: Če Jan 09, 2003 10:37 pm
Kraj: Letuš

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » So Jan 24, 2004 2:23 pm

IE6 mam trenutno...

daj sem en screenshot, da vidim kak se vam to prikaže...
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a delfy » So Jan 24, 2004 2:25 pm

čudno to, js vidim vse screenshote.

Screenshote se pa dodaja takle:
dodaš najprej projekt, potem ga izbereš iz liste in se ti nad njim pokaže en menu, v katerem izbereš dodaj screenshot, pa je.

Acid Cool: daj mi kodo strani, ki je pošlji na email - delfy@vojko.net
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a maverick » So Jan 24, 2004 2:29 pm

Aha, no potem pa tako OK, ker jaz sem samo prvo stran dodajanja projektov malo gledal.
Uporabniški avatar
maverick
SGD Moderator
SGD Moderator
 
Prispevkov: 1050
Pridružen: Sr Sep 10, 2003 7:44 pm
Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a delfy » So Jan 24, 2004 2:44 pm

Acid Cool: da nimaš ti kakšen program v ozadju, ker po temle kar sem zdajle vidu, bi reku da maš ti firewall - zonealarm al pa kaj podobnega - ki je sposoben blokirat slikice, al pa kaj takega.

Ker tole se dogaja samo tebi, pa nobenem drugem. Če bi skripta zaznala, da ni nobenega screenshota, ti tudi nebi izpisala povezave za vse screenshote. Tak da mislim, da je tuki problem pri teb. Sej bojo še drugi mal testiral, pa povedal, kaj in kako.
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a delfy » So Jan 24, 2004 2:46 pm

Acid Cool: povej še url, ki se ti izpiše takrat, ko ne vidiš screenov???
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » So Jan 24, 2004 3:23 pm

URL: allscreenshots.php?dev=user&project_id=1

mfirewall na routeru, samo ta mi ni nikoli blokiral slike....na compu pa nimam firewall...
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a delfy » So Jan 24, 2004 7:03 pm

Acid Cool: Očitno je problem izključno pri tebi, ker drugi se ne pritožujejo. Iz baze se prebere, sprocesira se, ampak očitno tebi neki ne deluje.

Če pogledam kodo, ki izpiše:
Koda: Izberi vse
echo "<a href=\"http://www.slogamedev.net/screenshots/$vr12->file\" target=\"_blank\"><img src=\"http://www.slogamedev.net/screenshots/$vr12->file\" width=\"120\" height=\"60\" border=\"0\"></a>&nbsp;";


Ta echo stavek je v while zanki, ki se vrti čez vnose iz baze. Torej??? Pri tebi se vidi, da stvar preleti vnse, ampak nekaj - mogoče tudi sam IE - blokira <img> tage. Zakaj??? Nimam pojma.
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a delfy » Sr Jan 28, 2004 2:23 am

zdajle je bilo odpravljenih še nekaj bugov.

Če najdete še katerega, jih prosim sporočite. Hvala
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » Sr Jan 28, 2004 7:12 pm

verjeli al ne zdaj pa mi screenshoti delajo kak treba...to je glavno...

drgače pa glavno da si se ti lepo potrudil delfy...svaka ti čast...
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a Acid Cool » Sr Feb 04, 2004 6:17 pm

ej, meni javi tole ko dam pri svojem projektu brisanje screenshotov:

Parse error: parse error in /home/www/stranke/rhuantavan/slogamedev.net/www/modules/SGD_Projects/deletescreenshot.php on line 2
Home page: Goran Gligorin
Uporabniški avatar
Acid Cool
guru
guru
 
Prispevkov: 1329
Pridružen: To Jun 17, 2003 7:23 am

OdgovorNapisal/-a delfy » Sr Feb 04, 2004 7:32 pm

zdaj bi moglo delat
delfy
SGD Admin
SGD Admin
 
Prispevkov: 262
Pridružen: Sr Jan 08, 2003 2:39 pm


Vrni se na Forum, novice in skupnost

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron