Stran 1 od 1

Gameglobe

OdgovorObjavljeno: So Avg 25, 2012 6:04 pm
Napisal/-a Blodyavenger
Na gamescomu sem zasledil to čudo imenovano "Gameglobe", ki me je priklenilo na tamkajšni računalnik in potegnilo v pogovor s community maneger-ko.
Skratka, to je igra oz. pogon, kjer ustvarjaš svoje mape in jih deliš z drugimi. Igra je v bistvu zelo lušna 3D platformščina, kjer lahko sestaviš skorajda kar si zamisliš - imaš na voljo različne kamere, mehanike, sovražnike, veliko propov in ostalih zadev - meja je le tvoja domišljija.

Slika

Ker je stvar free (trenutno v closed beta) pa je za pričakovat, da morajo nekje zaslužit in to deluje preko gold coinov. Začneš z nekaj kovanci s katerimi si kupuješ prope ki jih imaš na voljo za izdelovat mapo. Kovance lahko seveda kupiš ali pa zaslužiš ko greš level up (level up pa greš ko igraš mape drugih oz. ko drugi igrajo tvoje mape). Aja, dobiš jih tudi dnevno nekaj.

Skratka res super stvar edini problem pri temu je, ker mine veliko ur preden se sploh zavedaš.

Kakor sem omenu, stvar je v closed beti, če kdo želi stvar poskusit pa ga lahko povabim, saj imam že dostop, yay (tukaj oz. v PM mi naflikajte mail pa dobite invite).

Če bo potem kdo kaj ustvarjal v tem, pa naj tema še služi za deljenje map in ostalih stvari.

Re: Gameglobe

OdgovorObjavljeno: So Avg 25, 2012 6:46 pm
Napisal/-a Blodyavenger
Shipwreck Cove
Slika

To je moja prva mapa ki sem jo naredu. Če bo kdo v beti jo lahko igra preko tega linka ;)

Re: Gameglobe

OdgovorObjavljeno: So Sep 01, 2012 12:12 pm
Napisal/-a Lamoot
Oh, zaenkrat ne hvala :) Bolj kot igranje me trenutno zanima ustvarjanje. Boš pa pokazal kako zgleda ko pridem kaj naokoli. Aja, si se že preselil iz geek-cave, Master Bruce?

Re: Gameglobe

OdgovorObjavljeno: So Sep 01, 2012 4:24 pm
Napisal/-a Blodyavenger
Sej to je bolj ustvarjanje kot igranje :) Ampak ja, ti bom pokazal ko prideš enkrat mimo. Selili pa se še nism, se bom šele konc septembra verjetno...

Re: Gameglobe

OdgovorObjavljeno: Po Sep 10, 2012 6:41 pm
Napisal/-a Zocky
hah, ravno probavat, moram rečt da je zlo ql zadeva...slike še pridejo :P