No, jaz imam pa eno prošnjo ...
No, sporočite, če boste kaj zasledili o prenosljivosti C# in XNA na Mac ...
bsdpowa napisal/-a:XNA ti je nekaj vmes med FPScreator/Gamemaker-ji in low level grafičnem programiranjem. Ne morem verjet da greste sploh primerjat XNA in OpenGL/DirectX, mešate hruške in jabolka. Medtem ko je XNA framework dober za začetnike ki bi se radi spustili v game making avanturico je za kaj bolj komercialnega neuporaben. Že dejstvo da mora nekdo imet framework inštaliran da bi lahko vašo igro sploh pognal me odbija od XNA-ja. Nekdo ki obvlada ogl/dx bo neprimerljivo lažje dobil službo kot grafični programer kot pa nekdo ki obvlada XNA, zraven tega je razlika v znanju OGROMNA med nekom ki zna XNA in nekom ki zna ogl/dx in znanje je vedno tisto ki šteje.
Ko bodo nardili kak PES/NFS/MMORPG... v XNAju me bodo še mgoče prepričali, do takrat pa raje ostajam zvest časovni potrati ki se ji reče programiranje. Pa brez zamere, samo svoje mnenje izražam.
jankoM napisal/-a:Če lahko XNA zapakiraš z igro in ni zarad tega kake čudne inštalacije potem se moji argumenti proti njemu zgubijo, ker ločena inštalacija .NET-a + XNA je moj glavni problem z njim če hočeš igro prodajat. 10MB v teh časih ni tolk veliko, .NET pa ima najbrž tud že večina ljudi na računalniku v teh časih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov