Ok, sem napisal še lepljivek Galerija v Projektih... komentarji kot vedno dobrodošli (lohk da sem kej pozabil, ker sem na hitro pisal).
Upam, da so vsa dovoljenja in nastavitve skupin kul - če je kje kakšen mod, ki je neankrat čudežno izgubil magično moč, naj se le javi. Btw, nekateri modi že več let niso bili niti logirani na forum in ne vem koliko jih je sploh aktivnih, tako da bi se mogoče splačalo to malo pogledati in prenastaviti.
Retro, jest ne bom nikogar odadministriral, vse te kadrovske odločitve prepuščam Rhutyu.

Grandy: mogoče bom spisal še en lepljivek povezav za v Izdelovanje iger (podobno kot FAQ za začetnike, samo da bodo notri tudi nezačetniške stvari oz. povezave) in bom notri vrgel še Retrov XNA. Ampak to zaenkrat vsaj kratokoročno ni planirano, ker ne vem, če bom imel čas še za to.
Mogoče bi se nekje (lepljivek/razglas) v tem podforumu spodobilo še predstavit SloGameDev nasploh, povezati to s facebook skupino itd. Ampak mislim, da to ni kritično.
Sekundarni plan so tudi lepotni popravki foruma - če se komu da hecati s temami in css nastavitvami, je dobrodošel. Jaz osebno bi naredil tole dvoje:
1. Profile (avatarje) bi prestavil na levo stran postov, ker je tako mislim da bolj pregledno - navodila, kako se to naredi: .
2. Forumu bi vrnil vsaj okvirno barve, ki jih je imel včasih (zelenkaste) - to se da narediti že samo z editanjem cssja trenutne teme (prosilver) in malenkostnim spreminjanjem parih ikon in slik. S mi je zelo na hitro uspelo forum premalati takole:
(po vzoru , ki očitno nikjer nima downloada). Če je kdo majster za te reči in se mu da narediti eno bolj SGD-kot-je-bil-včasih temo, je dobrodošel (je pa to samo moj osebni okus, mogoče vam je ostalim tale trenutna barvna shema ok).