Napisal/-a florenzano » Če Jul 21, 2011 11:06 am
Evo jest sm prpravljen stvar skodirat, mogoče lahko tudi hostam (recimo na sinsys.com), ne bi pa se ukvarjal z dizajnom, ker temu nisem ravno vešč oz mi gre blazno počasi.
Moj predlog: php/mysql/css (s tem da nekdo, ki se voluntersko javi, naredi cssje in prototip html z idji, tako da potem lahko jaz iz tega scopram koncno kodo).
Vsak špil bi mel:
- Flags: katere sisteme podpira, žanr, podobno (bi bil hvaležen, če bi kdo lahko stuhtal dober seznam), alternativno so to lahko tudi tagi.
- 1 ali več dljev (za razne platforme) oz link na websajt
- Če gre za web gejm, se pove ali je pure browser (html/javaskript vs flash, java) pa če je potrebna registracija ali ne
- Ocena igre s strani igralcev (zvezdice al neki)
- Dl count (če je izvedljivo)
- Skrinshoti in thumbnail (kar damo v svojo bazo ne kot link)
- Komentarji (tle se je za odlocit, a lahko komentarje pišejo sam registrirani uporabniki oz ali bi to registracijo sploh imeli)
- Reviews(?)
- Link na haj skor listo, kjer je (kasneje bi se lahko zmenili za kak izi protokol, da bi že na tem sajtu videl top 5, recimo)
- Opis, seveda
- Datum izdaje, cena (kadar ni friver) v tem primeru namesto dl linka link na prodajno mesto
- Razvijalec, založnik
Pol se pa je za odločit, al dajemo not samo igre, ki pridejo not čez ta forum oz to skupnost, al poskušamo dat not tudi igre od ostalih slovenskih razvijalcev, vključno z magari komercialnimi in morda zgodovinskimi (potem bi not prišel tudi Turk s svojim kontrabantom).
Ideje, predlogi... če se kdo spomni še kak field naj kar napiše v tem threadu, pa ga bom mel potem za referenco (thread) za bazo zmodelirat.
p.s. A bi blo dobr narest tut kako fejsbuk integracijo za to reč?