Zanimivo.

Nasel sem en resen flaw v tvoji igri, namrec takoj ko sem zacel igro sem se premaknil na eno doloceno mesto na desni, in potem sem ugotovil, da sem tam popolnoma varen pred letecimi gumbi.
Ker me je zanimalo, ce ta teorija drzi, sem pustil igro teci v backgroundu nekaj casa, in iz screenshota je razvidno, koliko tock sem dobil samo tako, da sem pustil igro teci.

Obenem je bilo precej ocitno, da ce bi se premaknil kamorkoli drugam ne bi prezivel par sekund.
Probal sem se enkrat, zdelo se je da ni isto ker so bili gumbki bolj skupaj, ampak ce sem sel nazaj na tisti "safe spot", sem spet lahko prezivel v nedogled, kljub temu da so se me gumbki prakticno dotikali:

Naslednjih par iger ni bilo vec safe spota, potem se je pojavil na drugi strani - na levi.
Predlagam, da zamenjas grafiko tako, da bo bolj game-like in da spremenis algoritem tako da ne bo safe spotov. Pa hitrost letecih gumbov se mi zdi precej drasticna, glede na to da naj bi (predvidevam) igralec vijugal okoli njih.
Je pa zanimiv efekt, ko se premikas levo/desno. Nasplosno ti je kar uspelo, samo par popravkov potrebuje.