Napisal/-a eres » So Jan 07, 2012 11:05 pm
Hvala za dobrodošlico in informacije:)
Podrobnejših podatkov o sami igri ne bom razkrival javno, bom pa vsakemu, ki bo zainteresiran za delo razložil vse, kar bo potreboval.
Na področju mobilnih iger sem dokaj nov (2 izdana projekta, testna), sicer pa se ukvarjam predvsem z programsko opremo za igralne avtomate (igre, programi za upravljanje). Programerskih izkušenj mi ne manjka, škriplje le pri grafičnem delu - do zdaj sem sodeloval z dvema zunanjima, s prvim nisem bil preveč zadovoljen, drugi pa je trenutno zelo zaposlen, jaz pa iščem človeka, ki bi bilj bolj pri "roki" za dolgoročno sodelovanje. Trenutno sem še tudi v postopku raziskovanja trga, zato so dozdajšnji projekti kloni že obstoječih iger na drugih platformah z manjšimi dodelavami.
Kot že rečeno, podrobnejše informacije pa na privat. Plačilo je možno na naslednje načine: TRR, PayPal, podjetje. To zagotovo ni ponudba iz katere ne bo nič, jasno pa je, da ne bom sodeloval z večimi ljudmi naenkrat, ker ne želim zmešnjave. V primeru sodelovanja podjetje-podjetje možno tudi predplačilo, kasneje tudi na ostale načine, ob daljšem sodelovanju.
lep pozdrav