Konkurenca (vsaj glede na prijave) ocitno ni prestrasna
Moj pogon (oz. level editor) ima eno ampak veliko slabost - podpira samo enonivojske mape aka prastari Wolf3d. Vse skupaj je bilo planirano ~2leti nazaj kot test in izkljucno ucni projekt. Zato sem zaradi poenostavitve naredil, da lvl-ed ve graditi samo izkljucno enonivojske stavri. Tako da lahko sedaj ustvarjam samo klavstrofobicne rovnate kockasete sobe...
Tako da nekako nimam ideje kako bi poustvaril katedralo... Ce pa bi zelel dodati support za vecnivojske mape pa bi moral popolnoma iz nicle napisati kompleten lvled, 30% VM in 50% render dela -> sklepam da se ne splaca!
Bom pa se v preostalem casu poskusil dodati nekaj "efektov" kot npr. prosojne table z napisi, adv. modele,...
Pogon je resda star (screenshot-a ki sta objavljena brez problema poganja exe star skoraj eno leto) in moje graficne zmogljivosti (modeli, skini, etc.) niso ravno the best; ima pa eno prednost: kompleten VM deluje pa tudi lvled je ultra preprost (medtem ko sklepam da mora Flamer 3/4 stvari pisati v kodi - popravi ce se motim)...