2D artist/animator

Vsi tehnični vidiki izdelovanja iger - programiranje vseh vrst in oblik, modeliranje, animacija, risanje, dizajn, grafika, glasba in zvok, umetna inteligenca, matematika, fizika itd.

2D artist/animator

OdgovorNapisal/-a eres » So Jan 07, 2012 12:57 am

Potrebujem človeka, ki bi za mobilno igro izdelal grafiko ter animacije.

Igra je v stilu tetrisa (ni tetris), ter ne vsebuje nobenih človeških/zombie likov. V glavnem gre za abstraktna ozadja, GUI ter objekte igre, ki so, kot že povedano podobni kot pri tetrisu. Ne želim osebe, ki bi se na tem projektu učila, temveč že "uigranega" človeka. Za več informacij pišite na privat, ter prilepite kakšne reference.

Delo je plačano, bi pa želel približno tarifo freelancerja, ampak to je stvar dogovora.

lp
eres
novinec
novinec
 
Prispevkov: 3
Pridružen: So Jan 07, 2012 12:25 am

Re: 2D artist/animator

OdgovorNapisal/-a Lamoot » So Jan 07, 2012 9:05 pm

Pozdravljen in dobrodošel! Lepo je videti ponudbe za delo.

Sam se zaradi trenutnih obveznosti ne morem ponuditi za pomoč, ti pa želim da najdeš koga primernega. Kakšne interesente bi verjetno zanimalo še kaj več podatkov, ime, ali se gre tukaj za podjetje, kontaktni podatki (da ni samo preko foruma). Pretekle izkušnje z razvijanjem iger so tudi dobrodošle, kakšen video, screenshot itd. Namreč, včasih se pojavijo ponudbe od katerih ni potem nič in dodatne informacije bi pripomogle k zaupanju v ponudbo.

Lp, in veliko sreče!

P.s.: včasih se splača pogledati tudi na 3delavnica.com http://3delavnica.com/index.php?main=borza_iscem poglej za ime soulman datum 8 december 2011. V oglasu pravi da bi si rad naredil portfolio in ponuja brezplačno delo. Mogoče bi znalo kaj biti iz tega?

Lp
Lamoot
inštruktor
inštruktor
 
Prispevkov: 363
Pridružen: Po Avg 10, 2009 6:34 pm

Re: 2D artist/animator

OdgovorNapisal/-a eres » So Jan 07, 2012 11:05 pm

Hvala za dobrodošlico in informacije:)

Podrobnejših podatkov o sami igri ne bom razkrival javno, bom pa vsakemu, ki bo zainteresiran za delo razložil vse, kar bo potreboval.
Na področju mobilnih iger sem dokaj nov (2 izdana projekta, testna), sicer pa se ukvarjam predvsem z programsko opremo za igralne avtomate (igre, programi za upravljanje). Programerskih izkušenj mi ne manjka, škriplje le pri grafičnem delu - do zdaj sem sodeloval z dvema zunanjima, s prvim nisem bil preveč zadovoljen, drugi pa je trenutno zelo zaposlen, jaz pa iščem človeka, ki bi bilj bolj pri "roki" za dolgoročno sodelovanje. Trenutno sem še tudi v postopku raziskovanja trga, zato so dozdajšnji projekti kloni že obstoječih iger na drugih platformah z manjšimi dodelavami.

Kot že rečeno, podrobnejše informacije pa na privat. Plačilo je možno na naslednje načine: TRR, PayPal, podjetje. To zagotovo ni ponudba iz katere ne bo nič, jasno pa je, da ne bom sodeloval z večimi ljudmi naenkrat, ker ne želim zmešnjave. V primeru sodelovanja podjetje-podjetje možno tudi predplačilo, kasneje tudi na ostale načine, ob daljšem sodelovanju.

lep pozdrav
eres
novinec
novinec
 
Prispevkov: 3
Pridružen: So Jan 07, 2012 12:25 am


Vrni se na Izdelovanje iger

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron